september 1, 2018

Velkommen

Narconon hjelper voksne menn og kvinner som har alkohol og narkotikaproblemer. I vår behandling har vi avgiftning som det første trinnet før de som ikke klare det på et annet emne. Vi bruker ikke rusmiddelbasert behandling, men har metoder for å lindre fysisk og psykisk ubehag under avgiftning, men også i andre trinn.

Vårt mål er at du skal bli sterkere fysisk og mentalt, og at du velger å leve et narkotikafri og nyktert liv. Narconon har hele programmet fra avrusningprogram, Detox program, samtale, mentaltrening, utdanning i narkotikaproblemer og tilbakefallsrisiko mv, deretter ett års oppfølging. Behandlingstiden er ca 4-5 måneder.

Narconon anvender ikke psykiatriske mediciner, disse tar ikke hensyn till ærlighet, integritet, ansvar eller identitet, og disse tingene er vad en narkoman eller alkoholiker har mistet. Många tror heller ikke at kroppen kan vara full av lagrede kjemikalier som kan påvirke en person negativt etter han eller hun har blitt rusfri, derfor gjør vi et detoxprogram etter avrusningen.

Mange avhengige har problemer med å få en god behandling raskt. Hvis dere bor i Norge og er på utkikk etter en Narconon behandling, da er Sverige et godt alternativ . Vi har mye erfaring og har hjulpet mange fra Norge.

Mange foreldre, narkomane, alkoholikere og andre har fått behandling oh hjelp fra oss i Sverige med mye gode resultater.

Vil dere ha en personlig kontakt i Norge så finns Maria Skoulatou i Fredrikstad.

mariaskoulatou@gmail.com

tel. 40300976

 

 

Resultater

Narconon har hjulpet mange fra Norge gjennom årene og har fått svært positiv publisitet fra folk som har vært her. Resultatene vi har i gjennomsnitt er omtrent 50-60%.

Det er viktig å følge opp etter at personen kommer hjem, og at vi kan være en støtte med gjentatte treff. Dette er når personen som har gjennomgått rusmiddelbehandling ikke bruker de ferdighetene de har mottatt, og tror at han/hun er så sterk at de kan håndtere alt ettersom det er stor risiko for tilbakefall.

 

Behandlingssenteret har 18 plasser.

Hovedbygningen har rom for innkvartering, behandlingsrom, fem kontorer, to oppholdsrom, kjøkken og spisestue, sauna og en stor uteplass med grill.

Sentret ligger veldig vakker alene, ca 800 meter utenfor en gammel landsby med et vakkert slott. Landsbyen heter Skarhult og ligger ca 1 mil øst for Eslöv og 2 mil nord for Lund. Til Malmö er det 4 mil.

Dagene er planlagt fra 08.00-18.00 og om kvelden har vi mosjon. Lørdag er fri dag for aktiviteter og slektninger. Søndager 12-18.

Narconon har vært på samme sted i  35 år

 

Reisen til Sverige

Det går som regel med fly til Kastrup i Danmark eller Malmø Sverige, avhengig av hvor i Norge dere bor. Vi henter personen på flyplassen og kjør til Sverige over Øresundbroen (hvis de blir Kastrup i Køpenhamn). Det er også tog direkte fra flyplassen Kastrup og til Eslöv stasjon. Eslöv ligger ca 45 minutters kjøretur fra Kastrup og 20 min fra Malmø airport. 

Banner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *