september 1, 2016

Velkommen

Narconon-et ekte eksempel på ¨holistisk¨ behandling. Holistisk betyr å ta hensyn til alle deler av en behandling.

Narconon anvender ikke psykiatriske mediciner, disse tar ikke hensyn till ærlighet, integritet, ansvar eller identitet, og disse tingene er vad en narkoman eller alkoholiker har mistet. Många tror heller ikke at kroppen kan vara full av lagrede kjemikalier som kan påvirke en person negativt etter han eller hun har blitt rusfri.

Mange avhengige har problemer med å få en god behandling raskt. Hvis dere bor i Norge og er på utkikk etter en Narconon behandling, da er Sverige et godt alternativ . Vi har mye erfaring og har hjulpet mange fra Norge.

Mange foreldre, narkomane, alkoholikere og andre har fått behandling oh hjelp fra oss i Sverige med mye gode resultater. Narconon har hele programmet fra avrusning og en virkelig god behandling til ett års oppfølging. Vi kan hjelpe menn og kvinner fra 18 år. Vi kan tilby en korte behandling.

Vil dere ha en personlig kontakt i Norge så finns Maria Skoulatou i Fredrikstad.

mariaskoulatou@gmail.com

tel. 40300976

 

 

 

Behandlingssenteret har 18 plasser.

Hovedbygningen har rom for innkvartering, behandlingsrom, fem kontorer, to oppholdsrom, kjøkken og spisestue, sauna og en stor uteplass med grill.

Sentret ligger veldig vakker alene, ca 800 meter utenfor en gammel landsby med et vakkert slott. Landsbyen heter Skarhult og ligger ca 1 mil øst for Eslöv og 2 mil nord for Lund. Til Malmö er det 4 mil.

Dagene er planlagt fra 08.00-18.00 og om kvelden har vi mosjon. Lørdag er fri dag for aktiviteter og slektninger. Søndager 12-18.

Narconon har vært på samme sted i  35 år

 

Kostnaden for behandling

Behandlingen er gjort for de beste resultaterne i sin helhet, som tar ca 3-5 måneder og et års oppfølgning. 

Kostnaden er 40 000 nkr per måned. Inkludert i priset er all behandling, måltider og losji. Gebyret betales hver måned, vi har ikke en pakkepris for hele behandlingsperioden. Vi har en privat avtale som du kan lese og godkjenne. Dette kan vi sende til deg på mail

 

Reisen til Sverige

Det går som regel med fly til Kastrup eller Malmø, avhengig av hvor i Norge dere bor. Vi plukker opp personen på flyplassen og kjøre han/hun til Sverige over Øresundbroen (hvis de blir Kastrup i Køpenhamn). Eslöv ligger ca 45 minutters kjøring fra Kastrup og 20 min fra Malmø airport. 

Banner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *